beste reumatoloog

 • jessie

  Beste mensen,

  Ik ben op zoek naar de beste reumatoloog van Nederland.. in elk geval een goede!

  eentje die begaan is met zijn patienten en het niet alleen voor het geld doet..

  en die veel verstand heeft van RA..

  iemand tips?

 • tecko

  Tja als het goed is dan zou iedereen hier zijn of haar eigen reumatoloog aan moeten raden.

  Ik ben heel tevredem over die van mij terwijl mijn man weer bij de andere reumatoloog is in het zelfde ziekenhuis. Je zult toch ook moeten kijken of hij of zij bij jouw past.

  gr. Marja

 • Paul (moderator)

  Vanwaar deze vraag Jessie? Heb je een slechte ervaring? (zonder namen te noemen).

  Paul (a.i. moderator)

 • JESSIE

  Ik ben inderdaad niet tevreden met mijn huidige reumatoloog. En de reumatoloog waar ik vroeger bij was (waar ik super tevreden over was) is met pensioen:(

  ik ben dus opzoek naar een andere..

 • Joke (moderator)

  Misschien eerst ff melden in welk ziekenhuis je loopt.

  Voordat iedereen zijn voor of nadelen van zijn of haar

  reumatoloog gaat melden.

  gr Joke (moderator)

 • jessie

  dat maakt niet uit, ik ben bereid te reizen

 • Kees

  Die van mij ( die ik met wel duizend andere moet delen ) kan in iedergeval goed prikken. Voor mij is hij al jaren prikker van het jaar.

  Hij kan ook goed luisteren. Ook nog goed met de client een plan van aanpak opstellen.

  Hij respecteerd jou kijk op een behandeling en geeft daarna zijn advies.

  Ik wil hem niet kwijt maar hem wel met jullie delen.

  Kees.

 • jessie

  wat is zijn naam dan en waar zit hij?

 • chantal

  ik heb ook een fijne reumatoloog. maar weet niet of je in de buurt van nijmegen of een dependans woont van de sint maartenskliniek heb daar al met verschillende reumatologen van doen gehad omdt mijn reumatoloog ook kinder spreekuur houd in het radboud dus is ie er niet altijd maar heb eigenlijk bij alle reumatologen die ik daar gehad heb dat ik vind dat ze je serieus nemen goed naart je luisteren enz. gewoon wat een arts hoort te doen en je ook bemoedige en ook als er iets is en je belt de assistente van de reumapoli die geven het door aan je arts al dan niet vervanger en word eigenlijk bij altijd dezelfde dag terug gebeld en anders de volgende dag. heb echt ontzettend geoie ervaringen met dat ziekenhuis. heb eerst in een ziekenhuis bij mij in de buurt gelopen maar daar werd ik als oud vuil behandeld. en ook als er iets aan de hand is wat niet lang kan wachten kun je soms zelfs de zelfde dag en anders binnen twee dagen terecht. en als jij bijv. ergens verkeerd opreageerd kwa medicatie bijv. en ze vertrouwen het niet laten ze je direct komen word direct een algemeen onderzoek gedaaan en met spoed bloedgeprikt en dan krijg je vaak de zelfde dag nog de uitslag dat ze zelfs zeggen dat je even moet wachten tot de uitslag er is. en ik moet er dan wel 1 uur en een kwartier over rijen als het niet druk is op de weg anders nog langer maar dat heb ik er echt voor over. en ben nu bijv heel ziek van de medicijnen en ze komen er maar niet achter wat er aan de hand is en nu willen ze me volledig bineste buiten keren zoals ze dat zo mooi zegggen en mijn arts heeft nu geregeld dat ik begin volgende week opgenomen word op een afdeling voor onderzoeken en observatie aangezien ik sinds ik biologicals heb gebruikt onder tussen al twee soorten maar alle twee ziek en nu op de laatste zo hevig dat mijn lichaam steeds verder verzwakt en ik alleen maar afval ondanks gewoon eten extra vitamine ed en mijn huisarts deed er niks mee en sprak mijn reumatoloog en die heeft het verhaal aangehoord via de telefoon omdat ik nog meer bijkomende klachten heb en die heeft nu direct alles geregeld dat ik opgeomen kan worden dat ze met meerder specialisten naar me kunne gaan kijken en me kunnen observeren en om alles weer stabiel te krijgen dat heb ik nog nooit echt zo meegemaakt. maar de artsen zetten zich echt goed voor je in.

 • M. tent

  Dag Jessie,

  De beste reumatoloog in nederland is P.P. Tak, AMC, dat wil zeggen hij is onlangs door collega's verkozen tot beste reumatoloog (zie ook op MedNet). Hij is, zelfs mondiaal, een autoriteit - en een aardige man.